Zoeken naar nu een date

Uw zoekactie voor nu een date leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Pijpdate
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of kaal kopje met bril single zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 58j geen baard of snor ik kan ontvangen enkel hygiënische en verzorgde personen en geen fotojagers  
gisteren
david 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
date
Goedemiddag wie komt zijn pik tonen? mekaar helpen, rukken, .. wie zuigt graag? Veel zaad nu wie springt er binnen? graag discreet en verzorgd is een must. Zijn er travjes vrouwelijk?  
gisteren
First try 65 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Eerste maal
Voor wie is chubby geen probleem en wil er mijn eerste date zijn. Wil voor het eerst iemand pijpen en geneukt worden. Vanmiddag en avond. Neuken wel zacht en safe aub. 56jr, dik, 1m82, 16x3. Alles nieuw voor mij, doe voorstel.  
Tom 33 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Pijpdate
Waar kan ik terecht om samen te geilen op m'n vrouwtje (foto's + lingerie) en me te laten pijpen? Enkel mannen rond mijn leeftijd. Regio groot Ieper.  

Pijpdate
Robin 29 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
Wie zin
Hey ik ben robin 29j bi 1,78 en zoek ruk pijpdate ik ontvang en sta ook voor meer open graag foto in replay bij interesse grths  

Wie zin
Eric 69 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Pijpdate soft
Ik ben van Ingelmunster kan discreet ontv hygiëne gevraagd en geboden poppers vd liefhebbers nt roker 170 80 69 geschoren en onbehaard mannen met meer dan een zinnetje uitleg en foto krijgen reactie op hi en hallo reageer ik niet Mvg E  

Pijpdate soft
gisteren
Johan 55 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Opzoek naar date met top
Hey ik ben 56j biman bot en op zoek naar een date met top.Ik kan vrijdag zaterdag of zondag in de voormiddag mij verplaatsen in ruime omgeving. Heb niet zoveel ervaring veel kan. Grtjs  
gisteren
Lekkere paal 39 jaar Antwerpen - Ekeren
Pijpbeurt
Waar kan ik als sportieve lekkere paal deze vm passeren in de buurt voor een lekkere pijpdate. Zelf jong 39/199/85 en weinig lichaamsbeharing. Stuur je stats en foto door + geil scenario.  
gisteren
Kristof 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Slank, verzorgde man zoekt geile date
Wie heeft er nu zin om samen lekker te spuiten? Ik ben een slanke, heel verzorgd en discrete man met een lekkere, geschoren pik van 15x5. Elkaar lekker rukken en pijpen en wie weet meer. Wie heeft er zin?  
gisteren
Rickie 41 jaar Antwerpen - Borsbeek
Softdate namiddag
Hoi, deze veertiger is op zoek naar een soft date... je staat geil en hebt liefst een penis van 20 cm. Ja? Ik zou je graag willen aftrekken! Kan je ontvangen? Geef een seintje!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10